AKTIE

WINTER
AKTIE
VOOR de tuin

In het hart van de winter is het dé perfecte tijd om jouw tuin de aandacht te schenken die het verdient. Denk hierbij aan het herstellen van jouw terras, balkon, schutting of meubilair. Handypartners staat voor je klaar met een veelzijdige vakman, die jouw buitenruimte een welverdiende boost geeft. Zo kun je in het voorjaar met alle aandacht genieten van een prachtig groene tuin. Ontdek nu onze professionele diensten voor een tuin die straalt, het hele jaar door.

Profiteer van deze exclusieve winteractie! Maak een vrijblijvende afspraak met de handyman in Amsterdam Zuid, Centrum, West, Oost of Noord. en ontvang een prijsopgave. 

De aanbieding is geldig tot eind februari en kan niet worden gecombineerd met andere acties. Meer weten?


VOORDEEL!

10 tot 25%
KORTING

OP HOGEDRUK
REINIGEN
schutting
en meubilair


OP WERKSPOT WORDT HANDYPARTNERS BEOORDEELD MET ***** STERREN

binnen
wanden
van hout of metalstud

Voor een perfect strakke wand zijn er talloze oplossingen beschikbaar die passen bij verschillende budgetten en specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van wandcontactdozen, geluidswerende wanden of isolatiemateriaal om de kou buiten te houden. Bij Handypartners bieden wij de mogelijkheid om binnenwanden te bouwen van zowel hout als Metalstud, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Wil je meer advies en ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jou passen? Neem dan nu contact met ons op.

BESPAREN OP DE ENERGIE
REKENING
HET KAN

Een groeiend aantal mensen zoekt actief naar advies om hun woning duurzamer te maken. Bij Handypartners bieden wij niet alleen deskundig advies op het gebied van duurzaamheid, maar delen we ook waardevolle besparingstips om kosten te verlagen. Met onze diepgaande kennis van de vele mogelijkheden om duurzaamheid te bevorderen, staan wij klaar om je te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar bezuinigingstips of advies en mogelijkheden op het gebied van isolatie wilt verkennen, neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij je kunnen assisteren bij het verduurzamen van je woning. Laten we samen stappen zetten naar een groenere toekomst!


handy
partners,
klus, renovatie en verbouwing

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button