KLUSCONTRACT

Festool

HET GEMAK VAN EEN
particulier SERVICE
CONTRACT

Bij Handypartners maken steeds meer particulieren gebruik van een handige serviceovereenkomst. De overeenkomst geeft klanten een aantal financiele voordelen. De meest in het oog spingende is dat U altijd de tijd betaalt die voor de klus staat. U heeft met de overeenkomst de garantie dat wij de klus altijd binnen 7 werkdagen uitvoeren en ook bepaalt U zelf de startdatum van het contract. Daarnaast bent u vrij om zelf de duur van de overeenkomst te bepalen. U heeft de keuze uit een overeenkomst van 12 of 24 maanden Kortom veel voordelen die uw woning comfortabel en aangenaam maken.   

 1. Nooit meer betalen dan nodig is
 2. Geen opzegtermijn
 3. Binnen 7 dagen afspraak
 4. Geldig ook in Amsterdam Centrum
 5. Duur overeenkomst 12 of 24 maanden
 6. Ideaal voor (ver)huurders en bemiddelaars
 7. Ook voor bedrijven
 8. Standaard garantie voorwaarden 
 9. Perfect voor terugkerende kleine klussen
Vraag en antwoord

Het grote voordeel is dat u bespaart op aangenaam en comfortabel wonen. Met name bij (kleine) klussen bespaart u een hoop kosten. Wij brengen de daadwerkelijke tijd in rekening i.p.v. een reguliere opdracht waarbij minimaal 2 uur in rekening wordt gebracht. Transparant en passend bij de tijd. 

Dit bepaalt U als klant zelf en is dus afhankelijk van de keuze die U maakt. Er kan een overeenkomst voor12 of 24 maanden worden aangegaan met stilzwijgende verlenging.

Nee, De overeenkomst is staat op naam en is geldig voor 1 adres. Uitgesloten zijn samenwonende partners, familieleden, waaronder kinderen op een zelfstandig adres. Tevens zijn uitgesloten de tweede woning, zakelijk filiaal, vakantiehuisje of nevenvestiging. 

De betaling dient maandelijks te worden voldaan en geldt voor een 1 jaric of 2 jarig contract. 

Ja dat kan. Wel bent u de restererende termijn of termijnen verschuldigd tot aan de einddatum van de overeengekomen periode.

De serviceovereenkomst is op dit moment enkel geldig in Amsterdam. 

De start- vertrektijd en eventuele parkeer en/of materiaalkosten. 

Ja zeker! Wij begrijpen heel goed dat u wilt weten waar u aan toe bent. Stuur ons een e-mail met uw naam, straat en  postcode en wij sturen U vrijblijvend de conceptovereenkomst per e-mail toe. 

De opzegtermijn is 2 maanden voor het prolongeren van het contract. De beëindiging dient schriftelijk per e-mail 2 maanden voor de prolongatiedatum van de overeenkomst door Handypartners te zijn ontvangen.

Direct na ontvangst van de getekende overeenkomst per e-mail. Vergeet niet uw keuze voor een 12 of 24 maands contract te vermelden. Vervolgens zal de overeenkomst ingaan op de datum van het retour ontvangen van de overeenkomst. Eventuele openstaande facturen van eerdere opdrachten dienen te zijn voldaan.

Ja. Wij zijn Belastingplichtig en u dient rekening te houden met 21% omzetbelasting.

Als de klus of opdracht meer tijd vraagt dan 2 uur dan betaalt u de extra tijd per minuut.

Voor zakelijke gebruikers hebben wij een soortgelijke overeenkomst met aanvullende bepalingen en de voorwaarden die gelden voor de zakelijke markt. Wilt u meer weten om ook voor uw bedrijf een zakelijke serviceovereenkomst aan te gaan stuur ons dan een e-mail met het inschrijfnummer van de KvK.

PARTICULIER
SERVICE/KLUS
CONTRACT

24 MAANDEN


MEEST GEKOZEN
34
95 P.M.
 • MAANDELIJKS OPZEGBAAR
 • GARANTIE
 • HELPDESK VIA CHAT
 • EXCL. START/VERTREKTIJD, MATERIAAL
 • EXCL. PARKEERKOSTEN
 • SERVICE BINNEN 7 WERKDAGEN
NIEUW

PARTICULIER
SERVICE/KLUS
CONTRACT

12 MAANDEN


-
39
95 P.M.
 • MAANDELIJKS OPZEGBAAR
 • GARANTIE
 • HELPDESK VIA CHAT
 • EXCL START/VERTREKTIJD, MATERIAAL
 • EXCL. PARKEERKOSTEN
 • SERVICE BINNEN 7 WERKDAGEN
NIEUW


OP WERKSPOT WORDT HANDYPARTNERS BEOORDEELD MET ***** STERREN!

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button