TIMMERWERK

van plint tot verLaagd plafond

Handypartners levert vakmanschap als het aankomt op timmerwerk. Of het nu gaat om het plaatsen van plinten, het installeren van een verlaagd plafond of het herstellen van een dakterras, wij draaien onze hand er niet voor om. Ook voor het aanbrengen van vensterbanken of het bouwen van een buitenschuur ben je bij ons in Amsterdam, Centrum, Zuid, Oost, West en Noord van harte welkom.ik zoek
een
vakman
die LEKKER aan de weg
timmerT

meten is weten?

Bij het uitvoeren van timmerwerk is het motto: meten is weten. Het onderscheidende vermogen ligt in de precisie van de uitvoering, waarbij elke millimeter telt. Of het nu gaat om het vervangen van een kozijn, het demonteren van een wand of het stellen van een deurpost, het resultaat is van groot belang. Onze klantenkring omvat zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een team van handige Handypartners klussen en verbouwen wij in en rondom de hoofdstad.wanden
verlaagde plafonds
deuren
kozijnen
boeidelen
schuttingen
plinten

het moet hout snijden

Heb je gebrek aan tijd, motivatie, expertise of zelf niet de handigheid om zelf een klus te klaren? Geen zorgen. Onze vakkundige klussers deinzen nergens voor terug. Of het nu gaat om een veelzijdige binnenklus of een tuinklus buiten, laat het ons weten. Voor kleine klussen kan onze handyman zelfs nog dezelfde week langskomen. Handypartners slaat de spijker op zijn kop en heeft een passende oplossing voor iedere binnen of buitenklus.

Ik ben zeer tevreden over Handypartners. Vooral nadat er iets niet goed was gegaan met het aanbrengen van een tussenwand. Ik heb ze nadat de klus geklaard was toch nog even gebeld omdat er iets niet helemaal naar mijn zin was. Ze zijn zonder horten of stoten terug-gekomen en hebben de lijst nogmaals hersteld zoals ik het wilde. Kijk dat is waar ik vrolijk van wordt. Ontzettend bedankt.

Menno Koetsier, Amsterdam

Ik heb 2 deuren laten vervangen door de handige klussers van Handypartners. Dit betrof 1 deur die nodig aan vervanging toe was vanwege verzakking van de woning. De andere zat er nog in van de oude bewoners. Deze zijn gedemonteerd en de nieuwe deuren zijn ingehnagen en voorzien van hang en sluitwerk en is prima gelukt. Blijf aan de weg timmeren mannen:-)

Joost en Arno Amsterdam 

BIJ DEZE klanten HEBBEN WE ook DEze KLUSSEN GEFIXED

HANDY
PARTNERS IS VERZEKERD PER OPDRACHTTOT
€ 2.500.000,-

kleine klussen dezelfde week GEFIXED

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button