ALLROUND KLUS

IK ZOEK EEN HANDIGE HANDYPARTNER

Voor allround klussen thuis of op kantoor is Handypartners het klusbedrijf dat iedere klus snel, vakkundig en professioneel oplost. Handypartners werkt met vakmensen die beschikken over twee rechterhanden. Van het vervangen van verlichting tot het vernieuwen van een plint en van het aansluiten van een wasmachine tot het monteren  van een zit sta/bureau het kan. 

KLEINE KLUS DEZELFDE WEEK GEFIXED

Bij veel bedrijven zijn er klussen die op de plank blijven liggen.  De focus ligt op het product Terecht want dat is de kurk waar de zaak op drijft. Zo blijven er klussen liggen die de nodige aandacht verdienen. Handypartners ondersteunt bedrijven waar kleine of grote klussen blijven liggen.  Kleine klussen voeren we zelfs dezelfde week nog uit. Handypartners voor een vakman die dezelfde week nog langskomt.

kLant
recensies


het fundament waar
wij op bouwen

Handypartners heeft op zolder een aantal lampen opgehangen. Ook is er een extra schakelaar geplaatst voor mijn nieuwe inductiekookplaat. Dit betrof een speciale schakelaar waar ik niets van wist dat deze bestond. Handig om 7 dagen per week dit bedrijf te kunnen bellen als er iets is. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Betrouwbaar en flexibel. Prima bedrijf.

Iris van der Plas, Amsterdam 

Ik heb luxaflex in de hal laten plaatsen door een handige Handyman. We hadden hier een paar uur voor afgesproken maar het was sneller klaar dan gedacht. Binnenkort willen we de zolder laten isoleren. Ook daar gaan we een klusjesman van Handypartners voor regelen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

 Fam van Schaik, Amsterdamhandypartners is verzekerd voor schade tot 2.500.000, - per gebeurtenis via de avb

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button