WERKWIJZE

UURTJE FACTUURTJE

Voor particulieren brengt Handypartners voor ieder gewerkt uur een vast marktconform uurtarief incl. btw in rekening. Zakelijke klanten sturen wij een factuur excl. btw per gewerkt uur. 

VASTE PRIJS

Afhankelijk van de voorkeur werken wij naast het uurtje factuurtje bij grotere projecten tegen een van tevoren vastgestelde prijs. Nadat wij het werk hebben gezien en de klant akkoord is is het afgesproken tarief definitief.

MATERIAAL

Het bedrag van materiaal, (ook eventueel gehuurd materiaal) wordt tegen kostprijs integraal aan de klant doorberekend. Het bedrag dient altijd voor aanvang van de klus, renovatie of verbouwing te worden voldaan. 

kilometervergoeding

In de regio’s buiten Amsterdam brengen wij tijdens een adviesgesprek of klus van en naar kantoor standaard een kilometervergoeding in rekening van 0,25ct per gereden kilometer.  Ook hier geldt dat de vertrektijd vanaf kantoor en vanaf de klus de starttijd is.

afval/afvoer materiaal

Het eventueel van toepassing zijnde afval zal worden aangeboden bij de milieustraat. Voor het afvoeren brengen wij de klant afhankelijk van het aangeboden materiaal een bedrag in rekening van minimaal € 50,- per m3 afval.

Muziek & rokeN

Op de werkplek zullen wij voor zover als mogelijk rekening houden met het minimaliseren van geluidsoverlast. Wij adviseren u voor de klus aanvangt voor de zekerheid uw buren te informeren. Bij de opdrachtgever zal er tijdens het klussen of verbouwen geen harde muziek worden afgespeeld. Ook wordt er in de binnenruimtes niet gerookt.  

parkeerkosten

De werkelijke parkeerkosten zullen indien van toepassing op basis van na-calculatie aan de klant en/of opdrachtgever worden doorberekend Hiervoor brengen wij het tarief dat geldt in de desbetreffende wijk of straat op basis van de Parkmobile app in rekening.

weekendtarief

Voor klussen of (spoed) opdrachten binnen 48 uur geldt het spoedtarief. Dit is 150% van het reguliere tarief per uur. Het weekendtarief is 200% van het reguliere tarief per gewerkt uur en geldt van vrijdagavond 18:00 uur tot maandagochtend 8:00 uur. Dagen die worden aangemerkt als feestdag worden doorberekend tegen het zon- en feestdagen tarief.

aanschaf materiaal

Voor iedere klus renovatie of verbouwing waarbij er voorafgaande aan de opdracht materiaal moet worden aangeschaft berekenen wij het standaard uurtarief in- of excl. btw  en 0,25 ct per gereden kilometer brandstofvergoeding bij de klant.

voorRijkosten

Handypartners rekent nadat de klant akkoord is met de opdracht geen voorrijkosten. Wel is de vertrektijd de starttijd ongeacht de bestemming. Bij een ontvangen  aanvraag via een bepaald platform rekenen wij voor het 1ste adviesgesprek € 59,95 excl. btw excl. eventuele parkeerkosten. Dit bedrag excl. parkeerkosten wordt verrekend bij het aangaan van de opdracht.

minimaal aantal uren

Het minimaal aantal uren die wij in rekening brengen per opdracht is 2 uur. Wij geven altijd het advies om kosten te besparen en kleine klussen dus in één afspraak te laten  uitvoeren. 

 

termijnen

Voor iedere klus, renovatie of verbouwing dient er voordat de opdracht plaatsvindt een eerste aanbetaling te worden gedaan Bij kleine klussen dient bij oplevering het restantbedrag te worden voldaan middels een betaalverzoek. Bij grotere opdrachten  dient er naast een aanbetaling het restant in twee opeenvolgende termijnen te worden voldaan.

nieuw! de HANDY
PARTNERS
zekerheid
garantie

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button