F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Gereedschap

Kwalitatief gereedschap legt de basis voor succesvolle projecten. Bij Handypartners streven we naar uitmuntendheid, daarom maken we gebruik van hoogwaardig materiaal en vertrouwen we op gerenommeerde merken zoals DeWalt, Festool, Milwaukee, Makita en Fein. Op deze manier waarborgen we niet alleen de efficiëntie van onze werkzaamheden, maar garanderen we ook duurzame en hoogwaardige resultaten voor al onze klanten.

Verzekering

Bij Handypartners hechten we waarde aan zorgvuldige en verantwoorde dienstverlening. Daarom zijn wij voorzien van een AVB Verzekering, oftewel een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven en Beroepen. Deze verzekering dekt schades tot een maximum bedrag van € 2.500.000,- per gebeurtenis. Hiermee verzekeren wij niet alleen onze professionele integriteit, maar bieden we ook gemoedsrust aan onze klanten, wetende dat zij beschermd zijn in elke situatie.

Kwaliteitsverf

Voor schilderwerk maken wij gebruik van hoogwaardige verfmerken zoals Sikkens, Wyzonol, SPS en Sigma. Deze keuze biedt niet alleen het voordeel van verhoogde duurzaamheid, maar stelt ons ook in staat om de klus efficiënter en tegen een scherp tarief te voltooien. Zo snijdt het mes aan twee kanten: de kwaliteit blijft optimaal, en de realisatie van het schilderwerk blijft binnen het gestelde budget. Op deze manier streven wij ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Materiaal

Handypartners is dé partner voor elke binnen- of buitenklus. Samen met de klant zorgen wij voor een succesvolle voltooiing van elke opdracht. Je hebt de vrijheid om zelf het materiaal aan te schaffen of dit aan ons over te laten. Indien de opdrachtgever ervoor kiest om het materiaal zelf te kopen, biedt Handypartners hierop geen garantie. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor de kleur, vorm of samenstelling van het materiaal. Onze focus ligt op een nauwe samenwerking met de klant en het realiseren van een bevredigend eindresultaat.

Verhuisservice

Binnenkort lanceert Handypartners een gloednieuwe verhuisservice die later dit jaar van start gaat. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen om een uitgebreid scala aan verhuisopties aan te bieden, geschikt voor elke omvang van transport, van klein tot groot. Voor verhuizingen met beperkte omvang kies je voor onze “Smal” optie, terwijl we voor grotere verhuizingen flexibele keuzes bieden, waaronder “Medium,” “Large,” en “X Large” vervoer. Wat je verhuisbehoeften ook zijn, Handypartners staat klaar om een passende oplossing te bieden.

Bemiddeling

Handypartners fungeert als onafhankelijke bemiddelaar bij diverse klussen, renovatieprojecten en verbouwingen. Binnen ons uitgebreide netwerk beschikken we over een selectie van vakkundige partners die de klant ondersteunen en adviseren, zowel bij huidige projecten als toekomstige verbouwingen. Ons netwerk omvat experts zoals constructeurs, architecten en specialisten. Daarnaast hebben we een specifieke adviseur die zich bezighoudt met vraagstukken op het gebied van isolatie en duurzaamheid. Bij Handypartners streven we ernaar om samen met onze partners een volledig dienstenpakket aan te bieden, zodat onze klanten optimaal worden begeleid tijdens elke fase van hun project.

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button