SCHILDERWERK

IK BEN OP
ZOEK NAAR
EEN SCHILDER

Handypartners, dé specialist in binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ben je op zoek naar een ervaren schilder om je woning te renoveren of de wanden van je werkplek te laten sauzen? Handypartners straalt net zoveel kleur uit als de stad zelf en geeft leven aan objecten. Onze deskundige schilders werken uitsluitend met hoogwaardige verfmerken, waaronder Sikkens, Sigma, SPS, en Wyzonol. Wij staan garant voor een prachtig en langdurig resultaat dat zowel esthetisch als duurzaam is. Ontdek de meerwaarde van Handypartners voor jouw schilderproject!

HANDY
PARTNERS WERKT MET KWALITEITS
VERF ZOALS SIKKENS, SIGMA, SPS EN WYZONOL

REVIEWS

Wij hebben een maand geleden de sleutels gekregen van onze woning. Via bekenden hebben we gebeld met dit bedrijf om een afspraak te maken. Wij hebben een kostenoverzicht gekregen. Het was duidelijk en een scherpe prijs. Het schilderwerk is erg mooi geworden.  

Romy en Hans
Watergraafsmeer

Een handige klusser van Handypartners heeft een aantal buitendeuren in de lak gezet. We hadden zelf de verf gekocht en gezien het Sikkens betrof was dit de juiste verf. Verdomde handig om klussen aan uit te besteden waar we zelf geen zin in hebben.

Bob en Carla
Abcoude
 

schilder
werk
9% of 21%
FISCALE TIP

HOUTEN VLOEREN

 

Houten vloeren staan bekend om hun duurzaamheid, maar soms kunnen ze beschadigd raken door bijvoorbeeld het verschuiven van meubels, bureaus, of spelende kinderen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om het hout te lakken, bijvoorbeeld wanneer de vloer geolied is en verzadigd, waardoor een laklaag niet goed hecht. Onze ervaren timmerman biedt niet alleen oplossingen voor het herstellen van beschadigd hout, maar ook voor het plaatsen van zowel hoge als lage plinten. Ontdek de vakmanschap en expertise van onze timmerdiensten voor een perfecte afwerking van jouw houten vloer.

HANDY
PARTNERS WERKT MET KWALITEITS
VERF ZOALS SIKKENS, SIGMA, SPS EN WYZONOL

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button