KLUSNIEUWS

het laatste
klusnieuws
het eerst handy
partners


OP WERKSPOT WORDT HANDY
PARTNERS BEOORDEELD MET ***** STERREN!

Bouwbesluit Rookmelders

Datum 22-06-07

Startup Gereedschap

Datum 210327

Klustips voor de tuin

Datum 210323

Welke tang gebruik ik

Datum 210225

Brand Veilgheid

Datum 210125

CV ketel

Een onmisbaar element in huis is de cv-ketel. Zonder deze verwarmingsketel is het vrijwel onmogelijk om de juiste temperatuur in je woning of bedrijfspand te behouden. 

Hedendaagse cv-ketels hebben bovendien vaak de functie om leidingwater te verwarmen. Het belang van een correct afgestelde cv-ketel wordt vaak pas duidelijk wanneer de apparatuur niet naar behoren functioneert. 

Helaas wordt het onderhoud van dit essentiële onderdeel soms vergeten, waardoor men te laat ontdekt dat het noodzakelijk is.

 In geval van een defecte ketel moet er met spoed een vakman worden ingeschakeld, wat gepaard gaat met hogere kosten vanwege de urgentie. 

Kortom, het vermijden van reparaties is wenselijk, en regelmatige controles zijn daarbij essentieel.


OP WERKSPOT WORDT HANDY
PARTNERS BEOORDEELD MET ***** STERREN!

EXTRA KOSTEN BIJ EEN VERBOUWING

 

Bij het plannen van een renovatie is het essentieel rekening te houden met onvoorziene kosten. Denk hierbij aan diverse aspecten, zoals het huren van een container voor sloopafval, bouwleges voor de gemeente, de kosten van het huren van een kraan voor funderingswerk, tot aan parkeerkosten voor de aannemer. Deze uitgaven zijn vaak niet opgenomen in de oorspronkelijke offerte van de aannemer of badkamerleverancier, maar kunnen aanzienlijk oplopen.

DE VOLGORDE BIJ EEN KLUS OF VERBOUWING

 

Wat betreft de volgorde van verbouwen, is het raadzaam om van boven naar beneden te werken. Als je beneden eerst renoveert en vervolgens materieel en puin door het huis transporteert, loop je het risico schade aan de benedenverdieping op te lopen die vervolgens weer hersteld moet worden. Dit kan leiden tot dubbel werk en extra kosten. Vermijd deze valkuil en begin op de bovenste verdieping voor een efficiëntere en kosteneffectieve verbouwing. 

hoe vind je een handyman

 

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare vakman voor klussen in jouw huis, kan de overvloed aan keuzes overweldigend zijn. 

Het is een slimme zet om ervaringen te peilen bij mensen in de buurt, zoals de buurvrouw/buurman of vrienden/vriendinnen, wanneer je op zoek bent naar aanbevelingen voor huisverbeteringen. 


 

IS EEN VERGUNNING VEREIST


Controleer vooraf de vergunningsvereisten voor je verbouwingsproject. Voor het renoveren van keukens of badkamers is doorgaans geen vergunning nodig, tenzij asbestverwijdering vereist is. Echter, bij bepaalde projecten zoals een uitbouw, het plaatsen van een dakkapel of het kappen van bomen, kan een vergunning nodig zijn, afhankelijk van de gemeente. Verifieer daarom bij jouw gemeente of je een vergunning nodig hebt voor de geplande werkzaamheden.


OP WERKSPOT WORDT HANDY
PARTNERS BEOORDEELD MET ***** STERREN!

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button