KLUSPARTNERS

zzp of eigen baas, bepaal je eigen tijd en planning

Handypartners komt graag in contact met handige vakmensen zoals jij. Mannen en vrouwen met talent en inzicht die iedere klus weten te klaren. Hou je van vrijheid, financiële zekerheid en beheer je graag je eigen agenda? Meld je dan nu kosteloos aan bij Handypartners. Het enige wat wij van je vragen is passie, gedrevenheid en natuurlijk tijd om een klus te realiseren.

meer weten
gebruik de inlogcode>>

Als ZZP-er of eigen baas kies je voor vrijheid en ben je als zelfstandige Handypartner welkom. Wij zijn op zoek naar vakmensen die lekker aan de weg timmeren. Jij dus! Ben je handig in timmerwerk, stucadoor, installatie of schilderwerk?  Dan horen wij graag van je. Meld je aan voor een kosteloos partnership en maak deel uit van het handige team van Handypartners. 

Binnen een paar stappen meld je je aan. Laat ons weten waar je specialist in bent en vergeet niet je KvK-nummer door te geven. Ons  credo luidt “delen is vermenigvuldigen”. Samen bouwen aan mooie projecten en werken wanneer het jou uitkomt! Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven en wij nemen contact op als we jou voor een klus kunnen inzetten.

een eigen
baas
die lekker
aAn de weg timmert

MINDER WERVEN
MEER KLUSSEN
EXTRA INKOMSTEN
MELD JE VRIJBLIJVEND
AAN

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button