DISCLAIMER

Handypartners:

Deze website wordt beheerd door of namens Handypartners. Handypartners hecht aan de hand van deze disclaimer waarde aan privacy en bescherming van uw persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens op deze website, worden gebruikt voor het expliciete doel waarvoor deze zijn bestemd. Bijvoorbeeld voor het beantwoorden van uw verzoek om informatie. Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om u van relevante informatie te voorzien of om uw vraag te beantwoorden. 

Vertrouwelijke gegevens:

Deze gegevens zullen niet aan derden worden overgedragen mits we daartoe door wet- en regelgeving verplicht worden gesteld. Wel kan voor statistische doeleinden informatie worden gebruikt om de dienstverlening kwalitatief te laten toenemen.

Bescherming auteursrecht:

Alle inhoud en content op deze website, zoals teksten, geluidsbestanden, foto’s, brochures, pdf files en andere informatiebronnen vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten van de site te dupliceren, kopiëren of anderszins aan derden over te dragen en/of openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming van Handypartners.

Informatie:

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de website onjuiste of onvolledige informatie bevat. Handypartners kan voor eventuele fouten of onvolkomenheden m.b.t. de inhoud niet aansprakelijk worden gesteld. Aan deze onvolkomenheden kunnen tevens geen rechten worden ontleend.

Handypartners heeft een aantal lampen verplaatst. Ook is er een extra schakelaar geinstalleerd voor mijn nieuwe inductiekookplaat. Dit betrof een speciale schakelaar waar ik niets van wist dat deze bestond. Handig om dit bedrijf te kunnen benaderen als ik een klus heb. Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Betrouwbaar en flexibel. 

Iris van der Plas Amsterdam 

Wij hebben een laminaatvloer gekocht bij een vloerenbedrijf. De legkosten waren voor ons te hoog Vervolgens zagen we deze website en hebben een afspraak gemaakt. De prijs viel erg mee en ligt er in. Bedankt voor de goeie tips. 

Peter en Jessica Ouderkerk a/d Amstel

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button