TUINKLUS

de tuin balkon of terras seizoens
klaaR

De tuin, het balkon of dakterras is het verlengstuk van je woning en een plek waar je dagelijks plezier aan beleeft. Hoe fijn ook het zijn de elementen zoals schutting, schuur en vlonderplanken die ieder seizoen bestand dienen te zijn tegen weersinvloeden van buitenaf. Voor optimaal plezier is het belangrijk om deze ieder seizoen duurzaam en in goede staat te houden. Handypartners werkt met vakmensen zoals een tuinman en  timmerman  om particuliere en zakelijke klanten hierbij te helpen zodat er nog meer plezier wordt beleefd aan het buiten zijn. 

NIEUW
dakterraS

Het team van Handypartners bestaat uit vakmensen die snel en vakkundig een nieuw dakterras kunnen aanleggen. Bij het plaatsen van een terras zijn de keuze van de onderconstructie en het materiaal van de vlonderplanken van essentieel belang. Wij zorgen voor een stabiel fundament met gebruik van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat de tand destijds met gemak kan doorstaan. 

RENOVATIE
KLUS

Handypartners is dé specialist in het herstellen van schade vaan een dakterras, balkon of schutting. Onze ervaren specioalisten begrijpen het belang van het inzetten van de geschikte materialen voor herstel of renovatie van een duurzaam buitenelement. Wij werken volgens strikte veiligheidsnormen en zijn in het bezit van een VCA-certificaat, waardoor u kunt vertrouwen op professioneel vakmanschap.vlonder
planken


duurzaam
composiet
grenen
BANGKIRAI
DOUGLAS
VUREN
steiger
houthouten
schuren


duurzaam
hardhout
grenen
BANGKIRAI
DOUGLAS
VUREN
rabat
BANGKIRAI

Onlangs heb ik contact gehad met dit klusbedrijf  vanwege de voorjaarsactie voor het reinigen van mijn tuin. Het was al jaren niet meer gebeurd. We hebben het terras en de schuttingen met een hogedrukspuit  laten reinigen. Fijn dat het er weer mooi bijstaat. Succes!

Merel en Maribel Amsterdam Oost

Wij wonen in de Jordaan en op Ibiza. We zijn niet vaak in Nederland. We hebben een behoorlijk balkon waar de bestaande bakken gingen verzakken. De handige klussers van Handypartners hebben terwijl wij op Ibiza waren deze bakken leeggehaald en afgevoerd. Voor referenties ben ik bereikbaar Betrouwbaar en flexibel klusbedrijf.

Annemieke, Amsterdam

handy
partners

bouwen op tevreden klanten

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button