PROJECTEN

projecten
particulier of zakelijk

Elk project heeft zijn eigen unieke dynamiek. Handypartners staat klaar als jouw betrouwbare partner in projectmanagement in Amsterdam, voor zowel bedrijven als particulieren. Ons team van direct inzetbare professionals staat paraat, ongeacht de omvang van het project. Wij garanderen een snelle en efficiënte oplevering van projecten tegen een marktconform tarief.

Bij Handypartners begrijpen we het belang van tijd en efficiëntie in elk project. Daarom bieden we een professionele en doelgerichte aanpak die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw project. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige uitvoering en leveren kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Kies voor Handypartners als jouw partner in succesvolle projecten. Wij streven naar maximale klanttevredenheid en hanteren een resultaatgerichte aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw project naar nieuwe hoogtes kunnen tillen.

PROJECTEN

HANDYPARTNERS VOOR BOUWEN - KLUSSEN - HERSTEL - RENOVATIE
BOUWEN
KLUSSEN
HERSTEL
RENOVATIE

partner odh
30 JAAR
ervaring

Handypartners en ODH werken al jaren samen en dat resulteert in meer dan 30 jaar klus- en bouwervaring. Vertrouw op Fred en Jeroen als dynamisch duo voor ieder bouwproject in en rondom Amsterdam. 

Met een gecombineerde expertise en bewezen staat van dienst staan Handypartners en ODH klaar om wensen en behoeften werkelijkheid te laten worden. Of het nu gaat om interieurontwerp, renovaties, onderhoud of grootschalige bouwprojecten, wij brengen de kennis en vaardigheden samen om ieder project zakelijk of particulier tot een succesvol einde te brengen. 

 

partner
MAKELAAR IN
AMSTERDAM

Handypartners werkt intensief samen aan bouw, renovatie en onderhoudsprojecten voor diverse projectontwikkelaars, expatbureaus en makelaars in Amsterdam. 

Zo knappen wij objecten op voor aan en/of verkoop en brengen deze appartementen, en eensgezinswoningen terug in de staat zoals de eigenaar of woningzoeker het van het onderpand verwacht. 

Op dit moment werken wij actief samen met eigenaar Micha van den Bergh van Makelaar in Amsterdam. Een professioneel en betrouwbare partner voor aankoop, huur en verhuur van woningen in de hoofdstad.  

gerealiseerde PROJECTEN

PARTICULIER

1

 ZAKELIJK

1

 OPGELEVERD

1


OP WERKSPOT WORDT HANDYPARTNERS BEOORDEELD MET ***** STERREN!

MEER INFO
stuur
een e-mail

HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62 2
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

KVK AMSTERDAM 83234551

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button