KLUSSEN

TOTAAL
OVERZICHT

Handypartners is een allround klusbedrijf dat in de breedste zin van het woord praticuliere en zakelijke opdrachten aanneemt en professioneel uitvoert. Ben jij op zoek bent naar een veelzijdige klusser, een ervaren schilder, een bekwame timmerman, een vakkundige loodgieter of een handige tegelzetter, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Ongeacht de omvang van je project, bieden wij kant-en-klare totaaloplossingen. Samen bouwen we aan prachtige projecten!


handy
partners voor
iedere klus

allround klus

Voor elke klus, of deze nu klein en simpel of groot en uitdagend is, bieden wij een passende oplossing. Of je nu een binnenwand wilt laten plaatsen, een terras wilt laten reinigen, een keukenkast wilt laten ophangen of jouw kozijnen wilt laten schilderen, wij regelen het voor je. Handypartners staat garant voor betrouwbaarheid en vakmanschap! Het fundament waarop je kunt bouwen. 


van eenvoudig klein tot aandachtig groot

schilderwerk

Wij zijn net zo levendig als de stad zelf. Als je op zoek bent naar een schilder die snel, prachtig en vakbekwaam werk aflevert, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Handypartners is hét bedrijf dat streeft naar de hoogste kwaliteit en vakkundig schilderwerk. Het verfraaien van muren, plafonds, plinten, kozijnen en deuren vereist nauwkeurigheid. Wij streven altijd naar het beste eindresultaat, en daarvoor gaan we verder dan alleen de oppervlakte. Het zorgvuldig voorbereiden van de ondergrond en het creëren van een solide basis, resulteert in duurzaam en prachtig schilderwerk. Laat je verbazen en inspireren. Vertrouw op onze expertise voor kleurrijke en duurzame veranderingen!

service klus

Handypartners staat voor je klaar op het moment dat periodiek onderhoud of aandacht vereist is. Of het nu gaat om het onderhouden van een CV-ketel, het herstellen van een kitrand of het stevig vastzetten van een loskomende plint, wij zijn er om te helpen. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Daarnaast zijn we 24/7 beschikbaar voor spoedreparaties. Handypartners is jouw snelle, betrouwbare en doeltreffende oplossing. Laat ons het probleem vakkundig en efficiënt oplossen. Neem contact met ons op!


24/7 bereikbaar
voor
service en spoed
klussen

stucwerk

Hoogwaardig stuc- of pleisterwerk is een specialiteit op zich. Het vergt vakmanschap en zorgt voor de perfecte basis voor het schilderen (sausen) van wanden en muren. Of het nu gaat om het creëren van een strakke wand of het bijwerken van  plafonds, stucwerk is de ideale oplossing. Onder gestructureerd stucwerk, ook bekend als sierpleister, valt een scala aan andere stucwerkvormen zoals spachtelputz, rustiekputz of granol.  Laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons stucwerk en kies voor de perfecte afwerking!

sloopwerk

Voordat de bouw van start kan gaan, is efficiënt sloopwerk noodzakelijk. Een goed opgesteld en doordacht plan bespaart je niet alleen tijd en geld, maar ook frustraties. Bij het slopen van een dragende (bouw)muur is het wettelijk geregeld dat er voorafgaand aan sloopwerkzaamheden een constructietekening moet worden opgesteld. Deze tekening is vereist om een bouwvergunning bij de gemeente te verkrijgen. Hier bij Handypartners begrijpen we het belang van een zorgvuldige en georganiseerde sloopaanpak. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles volgens de juiste procedures verloopt, zodat jij met een gerust hart kunt beginnen aan je bouwproject. Bespaar tijd en moeite door ons in te schakelen voor professioneel sloopwerk.


slopen kAN IEDEREEN
MAAR VEILIG EN EFFECTIEF SLOPEN
IS EEN VAK

timmerwerk

Bij Handypartners zijn onze vakmensen volop actief en maken ze indruk met hun timmerwerk. Bij elke opdracht werken we samen met partners die het verschil weten te maken. Het gezegde “meten is weten” is niet voor niets van toepassing, vooral als het gaat om timmerwerk. Precisie is essentieel. We delen graag onze expertise en bieden deskundig advies. Of het nu gaat om timmerwerk aan wanden, plinten, kozijnen of deuren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen en stellen transparante offertes op. Laat ons vakmanschap jouw project vormgeven met perfect passend timmerwerk!

tuinklus

Handypartners geeft aandacht aan alles dat groeit en bloeit. Het creëren van een prachtige tuin, terras of balkon vergt tijd en professionaliteit. Het geheim van het beste resultaat schuilt in de liefde voor groen. Bij ons kun je terecht voor een vrijblijvende offerte, gevolgd door een afspraak die perfect aansluit op jouw wensen. Laat ons je begeleiden bij het realiseren van een groen paradijs. We zijn dagelijks bereikbaar om je verder te helpen. Neem contact met ons op!


aandacht voor de tuin en alles wat groeit en bloeit


MEER INFO
stuur
een e-mail
HANDYPARTNERS
AMAZONENSTRAAT 62
1076LM AMSTERDAM

TEL: 06 15 84 38 29

EMAIL: INFO@HANDYPARTNERS.NL
WWW.HANDYPARTNERS.NL

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button