VEILIGHEID

Vca gecertificeerd

Handypartners staat ingeschreven in het landelijk erkend register van het SSVV. Wij beschikken over een VOL-VCA certificaat. Deze checklist aannnemers houdt voor u in dat wij werken volgens de wettelijke regels en procedures die zijn opgesteld voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het VCA diploma is dus niet enkel van belang voor onze eigen veiligheid maar in het bijzonder voor u als klant.

gezondheid

Handypartners is in het bezit van het VCA diploma en is volledig bekend met de wet en regelgeving op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Dit betekent dat wij verantwoordelijk omgaan met materialen en stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het welzijn van mens en dier.

veiligheid

De bouwsector staat al jaren bekend om de vele incidenten en ongevallen die zich op de werkvloer voordoen. Het is ook de sector waarin de meeste dodelijke slachtoffers valt te betreuren. De partners met wie wij samenwerken voeren voor iedere klus een LIMA uit. Dit staat voor Last Minuite Risico Analyse. Deze preventiemaatregel is er om dit soort vervelende incidenten met eventueel fatale afloop te voorkomen.

milieu

Handypartners werkt bij klussen volgens vastomlijnde procedures die ten goede komen aan het milieu. Denk bijvoorbeeld aan het (her)gebruik van materialen, het gebruik van duurzame houtsoorten en het op een verantwoorde wijze omgaan met het water- verbruik tijdens een opdracht.

handy
partners,
klus, renovatie, verbouwing

meer info,
neem contact op, voor een offerte

192831158

Ik wil van de kluskorting gebruik maken!

Call Now Button